درباره علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران – آکادمی هنر تهران

academy-logo

درباره علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران – آکادمی هنر تهران

موسسه فرهنگی هنری هفت رنگ آراد که از اولین موسسات فرهنگی، هنری و آموزشی کشور در سال ۱۳۷۹ با مجوز از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی تاسیس و حیات فرهنگی خود را آغاز نمود. مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران) در سال ۱۳۸۰ رسالت فرهنگی و آموزشی خود را در زمینه آموزش عالی با پذیرش دانشجو در گرایشات رشته موسیقی و فیلمسازی (سینما) ارائه نمود. پس از آن گرایشات رشته های  رشته های دیگری نظیر معماری، گرافیک، مدیریت و زبان انگلیسی نیز به گروه های آموزشی این مجموعه اضافه شد. هم اکنون این مرکز آموزش عالی در ۲۴ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد. ( لازم به ذکر است که لیست رشته ها با توجه به سیاست های کلی دانشگاه جامع علمی کاربردی در هر دوره دارای تغییراتی خواهد بود)