گریم اسپشیال۱

دوره آموزشی گریم اسپشیال سینما (سوختگیها،بریدگیها، زخمها)

مدرس خانم ثریا خرمی

با سابقه ۳۲ سال سابقه تدریس آزاد و دانشگاهی

مشاهده پروفایل

در پایان به کلیه شرکت کنندگان مدرک پایان دوره از سوی واحد آموزش های آزاد مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران) با امضاء استاد مربوطه ارائه می گردد.

گریم اسپشیال

در این دوره دانشجو با انواع زخمها و بردگیها و جو شها و …آشنا میگردد. هدف از این دوره پرورش نیروی مدرک هنری در گریم سینما میباشد تا بتوانند با تکیه بر مباحث عملی و ترکیب با خلاقیت هنری جلوه ای زیبا از گریم نوین را نمایش دهد.

جزئيات دوره:

تعداد جلسات آموزشی این دوره: ۵ جلسه هر جلسه ۴ ساعت

شهریه دوره:  ۸۰۰/۰۰۰ تومان

مکان برگزاری دوره:

تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا (استاد نجات الهی) پلاک ۲۱۹ – مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران)

محتوی آموزشی جلسات:

جلسه اول: مراحل و انواع سوختگی از شروع سوختگی تا بهبود

جلسه دوم: مراحل و انواع بریدگی از شروع بردگی تا بهبود

جلسه سوم: انواع دفرمه شدن چشم، لب، صورت و بینی

جلسه چهارم: انواع تب خال، جوش و کورک

جلسه پنجم: مراحل جای سوختگی بریدگی و جذام و ایدز

تماس با کارشناس ثبت نام: تلفن ۸۸۸۰۵۰۰۴ یا تلگرام ۰۹۲۱۶۳۹۸۱۳۱ (آی دی تلگرام IWORKSHOP@)

برای پیوستن به کانال تلگرام رسمی ورکشاپ آکادمی و دریافت آخرین اخبار ورکشاپ ها  روی تصویر زیر کلیک نمائيد.

ورکشاپ آکادمی