دوره آموزش مبانی بازیگری سینما وتئاتر

بازیگری

دوره آموزش مبانی بازیگری سینما وتئاتر

اهدف: این دوره آموزشی هنرجو با انواع حس در حیطه بازیگری آشنا میگردد و نوع تعامل آن در زمینه تئاتر و فرق آن با بازیگری سینما را نیز میآموزد. این دوره ها هنرجو را برای حضور در صحنه تئاتر و سینما آماده مینماید.

جامعی

مدرس استاد عزت اله جامعی ندوشن

با ۳۵ سال سابقه مرتبط

مشاهده پروفایل

در پایان به کلیه شرکت کنندگان مدرک پایان دوره با مهر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران) ارائه می گردد.

بازیگری۱

در این دوره آموزشی شما دریافت و شناخت انواع حس و چگونگی کاربرد آن در بازیگری سینما و تئاتر به صورت نظری و عملی آشنا می شوید. آشنائي با برجسته ترین روشها و اصول بازیگری و مبانی در روشهای مطرح بازیگری بخشی از این دوره آموزشی می باشند که هنرجو را با مکاتب مختلف بازیگری آشنا می سازد. چگونگی روش‌ها و تمرین‌های کسب مهارت بازیگری و توجه به مباحث روش‌های خودشناسی و شناخت توانایی‌های فیزیکی و قدرت درونی نیز از مباحث آموزشی این دوره می باشد. این دوره به آموزش بازیگری و روش‌های خاص برای پرورش ابزار بازیگر از قبیل صدا، بیان، شکل تنفس، فیزیک بدن، میمیک چهره، تخیل و دیگر موارد می‌پردازد و در بخش‌های بعدی با بهره گیری از تجارب بازیگری و روان‌شناسی نو به اصول ساخت شخصیت و ریزپردازی ها، شیوه‌های روان بدنی و بازیگری مقابل دوربین متمرکز خواهد پرداخت. توجه ودقت به ابزار جسمی، ذهنی و روحی روانی بازیگر و از سرگذراندن آموزش‌های خاص و تمرین‌های ویژه مواردی است که در این دوره آموزشی به آن پرداخته خواهد شد.

جزئيات دوره:

تعداد جلسات آموزشی این دوره: ۱۰ جلسه هر و مدت زمان هر جلسه ۳ ساعت می باشد.

شهریه دوره:  ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومان

مکان برگزاری دوره:

تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا (استاد نجات الهی) پلاک ۲۱۹ – مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران)

خلاصه محتوی آموزشی جلسات:

جلسه اول: آشنایی با مفاهیم بازیگری

جلسه دوم: آشنایی تئوریک با مسایل بازیگری

جلسه سوم: تمرین ذهن در بازیگری

جلسه چهارم: تمرکز

جلسه پنجم: تقویت خلاقیت

جلسه ششم: تصویر سازی

جلسه هفتم: تمرین بیان بدنی

جلسه هشتم: حرکات بدن

جلسه نهم: تمرین بیان

جلسه دهم: اتود بازیگری مقابل دوربین

تماس با کارشناس ثبت نام: تلفن ۸۸۸۰۵۰۰۴ یا تلگرام ۰۹۲۱۶۳۹۸۱۳۱ (آی دی تلگرام IWORKSHOP@)

برای پیوستن به کانال تلگرام رسمی ورکشاپ آکادمی و دریافت آخرین اخبار ورکشاپ ها  روی تصویر زیر کلیک نمائيد.

ورکشاپ آکادمی