دوره آموزش نرم افزار کیوبیس CUBASE

دوره آموزش کاربردی نرم افزار کیوبیس CUBASE

(آموزش استودیوی موسیقی دیجیتال،تنظیم،میکس،مسترینگ)

مدرس آقای هوشمند ابوالفتحی

با ۷ سال سابقه تدریس نرم افزار

مشاهده پروفایل

در پایان به کلیه شرکت کنندگان مدرک پایان دوره با مهر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران) ارائه می گردد.

Cubase-course

در این دوره آموزشی شما با چگونگی کار با نرم افزار شناخته شده و پر کاربرد کیوبیس (CUBASE) جهت توانائي ضبط، تنظیم، میکس ومسترینگ موسیقی به همراه آموزش استفاده از پلاگین ها و روش نصب آنها جهت انجام تنظیم ومیکس و مستر گیری موسیقی به صورت نظری و عملی آشنا می شوید.

کیوبیس یکی از مطرح ترین برنامه ها در حوزه آهنگسازی دیجیتال به شمار می آید. شمار زیادی از آهنگسازان و فعالان موسیقی در سطح ملی و بین المللی از این برنامه به عنوان ابزار اصلی خود در آهنگسازی، تنظیم، میکس و مسترینگ استفاده می نمایند. شرکت در این دوره به کلیه علاقمندان به آهنگسازی و صدابرداری به خصوص دانشجویان گرایشات مختلف رشته موسیقی قویاً توصیه می گردد. شما در این دوره آموزشی با چگونگی کار با یکی از برجسته ترین نرم افزارهای موسیقی در جهان آشنا خواهید شد. به عبارت دیگر افرادی که در این دوره شرکت کنند با داشتن اطلاعات و آشنایی کمی از تئوری موسیقی در پایان دوره توانایی کار با نرم افزار کیوبیس، تنظیم یک قطعه موسیقی، میکس و مستر همان قطعه واستخراج آن به شکل یک ترک (Track) استاندارد را به دست می آورند.

نکته: به افرادی که آشنایی با تئوری موسیقی ندارند تا حد نیاز آموزش داده خواهد شد.

جزئيات دوره:

تعداد جلسات آموزشی این دوره: 12 جلسه هر جلسه 120 دقیقه

شهریه دوره:  400/000 تومان

مکان برگزاری دوره:

مکان شماره ۱: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا (استاد نجات الهی) پلاک ۲۱۹ – مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ تهران (آکادمی هنر تهران)

مکان شماره ۲: تجریش، میدان قدس، ابتدای خیابان شریعتی، پلاک ۲۰۰۵ آموزشگاه موسیقی آفتاب

محتوی آموزشی جلسات:

جلسه اول: تنظیمات ابتدایی کیوبیس(تنطیمات کارت صدا و وآشنایی بامحیط کیوبیس)

جلسه دوم: ایجاد پروژه جدید و ترکهای میدی واستفاده از پلاگین ها (سازهای مجازی)

جلسه سوم: ترکهای midi ،ضبط و ویرایش ترکهای میدی

جلسه چهارم: ترکهایAudio, ضبط و ویرایشهای ترکهای صوتی

جلسه پنجم: وارد کردن ملودی اصلی قطعه در برنامه و انتخاب نوع گام

جلسه ششم: سازبندی(انتخاب سازهای مختلف ومورد نیاز قطعه)

جلسه هفتم: چیدمان درامز متناسب با نوع قطعه

جلسه هشتم: نوشتن نمونه آکوردها و سولوهای مربوط به قطعه

جلسه نهم: پیش مرحله میکس(کالبیراسیون)

جلسه دهم: پن و ولوم، فیلتر و اکولایزر

جلسه یازدهم: داینامیک، ریورب و دیلی، اتوماسیون

جلسه دوازدهم: ترفندهای جدید میکس، مسترینگ واستخراج استاندارد فایل صوتی

تماس با کارشناس ثبت نام: تلفن ۸۸۸۰۵۰۰۴ یا تلگرام ۰۹۲۱۶۳۹۸۱۳۱ (آی دی تلگرام IWORKSHOP@)

برای پیوستن به کانال تلگرام رسمی ورکشاپ آکادمی و دریافت آخرین اخبار ورکشاپ ها  روی تصویر زیر کلیک نمائيد.

ورکشاپ آکادمی