اهدای اثر نفیس آرمن دارابی

اهدای اثر نفیس آرمن دارابی هنرمند ارجمند

اهدای اثر نفیس آرمن دارابی هنرمند ارجمند و خلاق معاصر به دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴
همزمان با شبهای پر برکت قدر و سالروز شهادت امیرالمومنین علی(ع)، آرمن دارابی هنرمندِ طراح، خوشنویس و گرافیست، اثر خود را که مزیّن به نام حضرت علی (ع) است به دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد۴ تهران اهدا نمود.
از این اثر ارزشمند با حضور جناب آقای دکتر کامران حاتمی (رئیس هیئت مدیره موسسه فرهنگی هنری هفت رنگ آراد) و جناب آقای محسن عبدالهی (رئیس مرکز ۴) رونمایی شد.
بر اساس گفته های این هنرمند رونمایی از این اثر بعد از هفت سال به وقوع پیوسته و خلق آن در ماه مبارک رمضان و با الهام از واقعه شب قدر و با هدف تجسم بخشی به مفهوم کلام آن حضرت “فزت و رب الکعبه” در شب قدر و با نام آن حضرت طراحی شده است.

ثبت اطلاعات تماس مرکز در تلفن همراه با QR

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته از طریق چت آنلاین