برگزیده شدن ۳ دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز فرهنگ و هنر واحد ۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران شرق ، در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه مهارتی دانشگاه که باحضور دکتر محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر مطیعی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، دکتر احمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید عباس موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی ، روسای واحدهای استانی ، مدیران سازمان مرکزی دانشگاه و دانشجویان نمونه مهارتی بصورت حضوری و مجازی برگزار شد یک نفر از دانشجویان استان تهران شرق به عنوان دانشجوی نمونه کشوری و سه نفر از دانشجویان مرکز علمی کاربردی واحد ۴ به عنوان دانشجویان نمونه در سطح استان تهران معرفی و تجلیل شدند.
آیدا عیوض زاده فارغ التحصیل مقطع کاردانی رشته ساخت زیورآلات با دست از مرکز آموزش علمی کاربردی طلا و جواهر به عنوان دانشجوی نمونه کشوری معرفی و لوح تقدیر خود را از دکتر امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت نمود.
همچنین جناب آقای هادی شریعتی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی حرفه ای سینما ، سرکار خانم شمسی خسروی     فارغ التحصیل مقطع کاردانی رشته کمک کارگردانی و سرکار خانم  ژاله اسماعیلی فارغ التحصیل مقطع کاردانی حرفه ای موسیقی نوازندگی ساز ایرانی هر سه نفر از مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ به عنوان دانشجویان نمونه استانی برگزیده شده و لوح تقدیر خود را از دکتر واحدی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران شرق دریافت نمودند.

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته از طریق چت آنلاین

شنبه 8:30 الی 16:00