فراخوان انتخاب دانشجوی نمونه مهارتی سال ۱۴۰۰

توضیحات تکمیلی درباره فراخوان انتخاب دانشجوی نمونه مهارتی سال ۱۴۰۰

به منظور هویت بخشی به دانشجویان مهارتی، استعدادیابی، رشد و ارتقاء روحیه فردی و ایجاد رقابت سالم بین دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برترین آنان  در چارچوب دستورالعملی که تهیه شده است، معرفی و در مراسمی از آنان تجلیل خواهد شد. لذا دانشجویان محترمی که شرایط موجود در دستورالعمل ذیل را دارا می باشند، به همراه مستندات مربوطه تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۶ روزهای شنبه الی چهارشنبه در ساعت اداری به معاونت فرهنگی و دانشجویی مرکز مراجعه نمایند.

شرایط شرکت کنندگان

۱) حداقل معدل کل جهت شرکت دانشجویان در این رقابت در مقطع کارشناسی ناپیوسته ۱۵ و در مقطع کاردانی ۱۶ میباشد.
۲) دانشجویان پس از طی حداقل دو نیمسال در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته میتوانند در این رقابت شرکت نمایند.
۳) داشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فراخوان بعنوان شرط ورود الزامی است. (کاردانی، کارشناسی ناپیوسته ۴ نیمسال)
۴) هر دانشجو صرفاً یکبار در هر مقطع تحصیلی میتواند بعنوان دانشجوی نمونه انتخاب شود.
۵) کسب حداقل امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پیوهشی، فناوری، فرهنگی – اجتماعی، مهارتی برای شرکت در این رقابت الزامی است.
۶) دانشجویان دارای سابقه محکومیت قطعی از شورای انضباطی و یا مراجع قانوی ذیربط در مقطع مربوط، امکان شرکت در این رویداد را در همان مقطع تحصیلی ندارند.
۷) دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره فارغ التحصیل میشوند، در رورت نداشتن سنوات تحصیلی (بند ۳) میتوانند در اولین فراخوان سال آینده در همان دوره و مقطع شرکت نمایند.

نحوه شرکت در فراخوان

۱) تمامی فعالیت های علمی – پژوهشی دانشجویان می بایست با رشته تحصیلی و در مقطع فعلی باشد.

۲) ارائه مدرک (تصویر تمام صفحات شناسنامه / کارت ملی / سه قطعه عکس / کارت دانشجویی)

آیتم های انتخابی دانشجوی نمونه

الف) معدل مقطع مورد نظر

۱) داشتن معدل حداقل ۱۵ در مقطع کارشناسی ناپیوسته و ۱۶ در مقطع کاردانی