دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد4 تهران

قرار داد مرکز فرهنگ و هنر واحد ۴ و پروژه «سه تاس»

تفاهم نامه مرکز فرهنگ و هنر واحد۴ با پروژه « سه تاس »

انعقاد توافقنامه فی مابین مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴ و پروژه «سه تاس» (ستاره های تئاتر، انیمیشن، سینما و موسیقی)

این توافقنامه به‌ منظور اشتغالزایی برای دانشجویان و دانش آموختگان مرکز و ایجاد روابط کاری در زمینه آموزش های تخصصی با همکاری مرکز واحد ۴ و « سه تاس» به امضا طرفین رسید.

با امضای این توافقنامه بدون شک باید منتظر اتفاقات خوشایند برای دانشجویان، دانش آموختگان و اعضای «سه تاس» باشید.

قابل توجه دانشجویان و اساتید محترم مرکز؛

پیرو انعقاد تفاهم نامه مرکز فرهنگ و هنر واحد ۴ با پروژه «سه تاس» اطلاعیه تکمیلی در خصوص پروژه سه تاس و خدماتی که از طریق این پروژه در راستای کارآفرینی و اشتغالزایی قابل ارائه به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان می باشد به شرح ذیل تقدیم حضور شما می گردد:

«سه تاس»

سه تاس پروژه ای است که نام آن مخفف : ” ستاره های تئاتر، انیمیشن ، ( و ) سینما ” بوده و علاوه بر حوزه های قید شده در نام آن،  به حوزه های تلویزیون و رادیو و تمام رشته ها و تخصص های مرتبط و مشترک بین این حوزه ها ، از جمله موسیقی ، عکاسی ، گرافیک و غیره خدمات ارائه میکند.

این پروژه که بصورت فراملی طراحی شده  توسط جمعی از اساتید دانشگاهها و متخصصان و افراد حرفه ای سینما ، تئاتر، تلویزیون و رادیو پایه گذاری و اداره میشود و در نخستین فاز خود اقدام به ساختن یک بانک اطلاعاتی ” فعال ” نموده و قصد دارد ۱۰ هزار نفر از دانشجویان ، فارغ التحصیلان ، متخصصان و افراد مستعد ۵ حوزه ی اشاره شده را که در قالب ۱۵۱ رشته ی تخصصی دسته بندی نموده ، بهم مرتبط سازد تا از این طریق فرصت برابر و عادلانه دیده شدن را برای تمام افراد فراهم سازد و اشتغال و کارآفرینی را نتیجه ی این ارتباط سازد و از سوی دیگر با آشنا ساختن افراد فعال در دنیای حرفه ای و بازار کار با اعضای  سه تاس ، فرصت انتخاب بیشتر را برای دست اندرکاران فراهم نموده  و بدنه ی حرفه ای بازار کار را بیش از پیش مشتاق بکارگیری نیرو های جدید نماید. البته لازم بذکر است که این پروژه صرفا مخصوص نیرو های تازه کار نبوده و همه ی افراد و همه سنین را در سراسر کشور خدمات دهی میکند .

هم اینک افراد بسیاری از اساتید دانشگاه و متخصصان حرفه ای گرفته تا دانشجویان و هنرجویان نونهال نیز از سراسر کشور به عضویت سه تاس در آمده اند تا از این طریق خود را به بازار کار  حرفه ای معرفی نمایند .

تفاوت بانک اطلاعاتی پروژه سه تاس با دیگر بانک های اطلاعاتی مشابه در:

” اکتیو “( active ) بودن آن می باشد و این در حالی است که دیگر بانک های اطلاعاتی (passive )

می باشند و این تفاوت عمده موجب شده که ارتباط جدی تر و قوی تری بین تمام افراد عضو سه تاس و بازار کار ایجاد شود .

شعار فاز فعلی سه تاس عبارت است از : تا دیده نشین دعوت بکار نمی شین !

طبق تفاهم‌نامه فی مابین «مرکز فرهنگ و هنر واحد  ۴ » و «سه تاس»، در راستای کارآفرینی و اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان ، این دسته از عزیزان می توانند با تخفیف ویژه به عضویت «سه تاس» در آمده و در ازای پرداخت هزینه ی عضویت یکماهه ، به مدت یکسال از خدمات سه تاس برخوردار گردند.

به همین منظور لازم است دانشجویان و فارغ التحصیلان گرامی به سایت سه تاس وارد شده و با کلیک کردن بر روی نوشته ی ” افزودن آگهی ” فرایند ثبت نام را طی نموده و در مرحله مشخص شده ، پکیج شماره ۱ ( یکماهه ) را انتخاب نموده و پس از تکمیل ثبت نام خود در سایت به دفتر کلینیک کارآفرینی و اشتغالزایی مرکز واقع در ساختمان مدیریت، سرکار خانم قلندری مراجعه نموده و مشخصات خود را اعلام نمایند.

خدمات دیگر پروژه سه تاس در زمینه آموزش های تخصصی و کارآفرینی در فازهای بعدی متعاقباً به اطلاع عزیزان خواهد رسید.

سه تاس را میشود در آدرس های زیر دنبال کرد :

سال جهش تولید 1399

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته